dilluns, 22 de gener del 2007

Presentació del Blog d'Entesa per Palma


Benvolgudes companyes,
Benvolguts companys,


La imatge, la comunicació i la informació són, avui dia, aspectes fonamentals per al desenvolupament social, com també per a la pervivència de qualsevol col·lectiu. Les portes de la xarxa són obertes a tothom i són una eina molt efectiva per difondre idees, pensaments o simplement per accedir a la informació.


Per això, des d’Entesa no en podem restar al marge per poder defensar les nostres propostes i dur a terme una comunicació directa i eficaç amb els ciutadans.


És en aquest sentit que vos volem comunicar que hem posat en marxa aquest nou blog d’Entesa per Palma, des del qual podreu rebre informació i alhora estar en contacte amb nosaltres. Hi trobareu, a part de l’actualitat de l’agrupació i de la ciutat, l'agenda d’Entesa, articles, entrevistes..., i moltes altres coses de la tasca política i electoral.


El nostre desig és que, amb aquest mitjà, tots vosaltres vos pugueu adreçar a Entesa per Palma per fer suggeriments, propostes i observacions sobre allò que considerau que ha de ser la nostra actuació política, i tots aquells temes que considereu que no podem deixar de tractar davant la societat de la nostra ciutat.


En definitiva, aquest espai a la xarxa ha de ser un punt de trobada i de reflexió, on poder explicar les propostes i escoltar alhora les preocupacions de tots els qui el visiteu, i voleu que Entesa surti reforçada com a projecte polític en aquestes eleccions del 2007.


Per tots aquests motius, vos convidam a visitar el nostre blog.



Comissió Executiva d’Entesa per Palma