dijous, 15 de febrer del 2007

ENTESA LAMENTA LES AGRESIONS HAN REBUT ELS PROFESSIONALS DE SON LLATZER

Segons els nacionalistes "és inadmissible que un hospital nou i capdavanter com Son Llatzer, ja hagi d'habilitar passadisos per a ubicar a malalts"

Entesa per Palma lamenta profundament les agresions que aquesta darrera setmana han rebut els professionals de l'Hospital de Son Llatzer, segons els nacionalistes "són uns fets que no tenen justificació i no es poden permetre".

Però Entesa lamenta encara més que davant aquestes agresions, l'únic que si li ocorre a la gerència hospitalària sigui l'increment de guardes de seguretat, com si d'un recinte carcelari es tractés. Des d’Entesa s’aposta perquè les mesures vagin adreçades a posar sol·lució a que la gent no hagui d’estar quatre hores per ser atesa a urgències, o que es tardin dues hores per fer una radiografia".

Segons els dirigents nacionalistes "és tercermundista que un hospital tan nou, i capdavanter com Son Llatzer, ja hagi d'habilitar passadisos per a ubicar a malalts enllitats, o a zones d'ascensors, per manca d'habitacions, quan hi ha plantes i zones hospitalàries tancades per no voler ampliar la plantilla de personal". Segons Entesa cal "prendre mesures per solventar aquesta greu situació" i han afegit que "esperen que la Consellera Castillo no repeteixi allò de que donen la millor atenció amb el millor pressupost, perque la realitat és que no els interessa la sanitat pública ni els serveis socials"