dilluns, 15 de gener del 2007

ENTESA PER PALMA ELEGEIX LA PRIMERA EXECUTIVA

L’Assemblea va debatre damunt l’estructura organitzativa de l’agrupació i de quines són les possibilitats electorals d’Entesa a Ciutat


El passat divendres dia 1 de desembre a partir de les 19.30 hores es va cel·lebrar l’Assemblea General Constitutiva d’Entesa per Palma al Centre Social Flassaders. A l’assemblea hi assistiren afiliats i simpatitzants d’Entesa per Palma.



En aquesta assemblea es va procedir a l'elecció d'una Comissió Executiva que substituí la Comissió Gestora que funcionà fins ara i que estava formada per Ponç Vaquer, Aina Picó, Biel Ferrer i Arnau Bisquerra. L’elecció de l’executiva suposa una important passa en la implatació i l’estructuració del projecte d’Entesa.



A més de l’elecció de la Comissió Executiva es va debatre quines series les estratègies organitzatives de l’agrupació, tant a nivell sectorial com territorial. Els afiliats i simpatitzants reunits també varen tractar qüestions de possibilitats electorals a les eleccions municipals del proper 27 de maig de 2007.



A l’elecció de l’executiva en sortí elegit secretari general qui havia estat fins el moment portaveu d’Entesa per Palma, Ponç Vaquer, qui destacà "l’ambició i les ganes dels militants i els simpatitzants que assistiren a l’Assemblea" i afegí que des de la Comissió Executiva es farà "tota la feina que sigui necessària per donar a conéixer el projecte a tots els ciutadans i ciutadanes". Vaquer anuncià que en les properes setmanes "es presentarà el document que es va debatre a l’assemblea i es presentarà en public l’Executiva d’Entesa per Palma".