dilluns, 15 de gener del 2007

ENTESA PER PALMA I ESQUERRA HAN ANUNCIAT L’INICI DE CONVERSES PER ARRIBAR A UN ACORD ELECTORAL A PALMA


Els primers contactes han determinat que ambdues organitzacions aniran en termes d'igualtat en la configuració de la llista per Cort



El passat dilluns varen comparéixer en roda de premsa el secretari General d’Entesa per Palma, Ponç Vaquer i el portaveu d’Esquerra-Palma, Ferran Tarongí per donar a conéixer les converses que s'estan duent a terme entre Esquerra-Palma i Entesa per Palma per tal d'arribar a una coalició pre-electoral per concórrer a les properes eleccions muncipals del 2007. En el contexte d'aquestes reunions s'està elaborant un document programàtic que serà el que marqui les línies del programa electoral i del posterior programa de govern municipal per Cort.


Quant a les possibles llistes o candidatures, no s'ha acordat res ja que, segons el secretari general d’Entesa per Palma "són temes supeditats a l'aprovació de les respectives l'assemblees de militants i simpatitzants", i ha afegit que "els primers contactes han determinat que ambdues organitzacions aniran en termes d'igualtat en la configuració de la llista per Cort".


Igualment, Vaquer ha assegurat que "properament, Entesa per Palma i Esquerra-Palma, ens tornarem a veure per seguir avançant en el el document programàtic que definirà les linies programàtiques i de projecte polític que presentarem a la ciutadania". Quant a una ampliació de l’acord a altres forces, Tarongí i Vaquer han convidat el PSM a sumar-se a una gran coalició que agrupàs tot el nacionalisme progressista a Palma.