dilluns, 15 de gener del 2007

ENTESA PER PALMA POSA EN MARXA LA REDACCIÓ DEL PROGRAMA "UNA CIUTAT PER A LES PERSONES"


Entesa per Palma i Esquerra, segueixen els contactes en per arribar a acords pre-electorals.



Entesa per Palma contiua amb el seu camí per arribar amb garanties a les eleccions municipals del proper mes de maig. Amb aquesta finalitat, està treballant tant en l’acord pre-electoral amb Esquerra com amb el programa electoral. Alhora que continuen amb els contactes pre electorals per tancar l’acord d’anar conjuntament a les properes eleccions municipals, Entesa treballa en la seva implantació territorial arreu dels barris de ciutat i la implantació i contactes sectorials.


El proper contacte entre ambdos partits tendrà lloc dia 15 i Entesa hi durà un esborrany de programa elaborat per persones de reconeguda solvència professional i de reconeguda experiència. Així les persones que coordinaran la redacció del programa que pretén fer de Palma una vertadera Ciutat per a les persones, són: Palma i els seus ciutadans: Pere Pau Martí -funcionari de Palma- , Palma jove: Aina Picó -mestre d’escola-, Palma ciutat progressista i nacionalista: Arnau Company –historiador-, Palma ciutat humanitzada, mobilitat ciutadana: Arnau Bisguerra –taxista-, Llei de Capitalitat i model ambiental ciutadà: Maria Costa -ex-regidora de Palma-, Palma com a motor econòmic, política turística: Gabriel Ferrer. –empresari, Palma amb infrastructures dignes: Jaume Ribas –administratiu-, Palma ciutat cultural i patrimonial: Caterina Canyelles -filòloga i ex-regidora de Palma- i Palma ciutat solidària amb els més necessitats: Ponç Vaquer -treballador social-.


Amb això, Entesa per Palma posa les bases per fer arribar el seu projecte als ciutadans, per donar a conéixer les seves propostes i perquè el mallorquinisme progressista tengui representació a Cort el proper de maig.